Здоров’я – найбільша цінність

2024-01-30

/Files/images/Демченко 30.01.2024.jpg

30 січня у межах тижня знань безпеки життєдіяльності «Здоров’я – це благо, дане нам природою…» у 7-А класі була проведена година спілкування «Здоров’я – найбільша цінність».

Учні переглянули та обговорили відеоролик «14 фактів про здоров’я», з якого дізналися про абищиці, від яких залежить наше здоров’я та тривалість життя. Під час вікторини позмагалися та визначили кращого знавця всіх аспектів здоров’я. А далі разом охарактеризували чинники сьогодення, які впливають на наше ментальне здоров`я. За допомогою інтерактивної вправи дали визначення видам булінгу.
Для сприяння ментальному здоров’ю учні ознайомилися з проєктом «ПОРУЧ». Це проєкт з психосоціальної підтримки та збереження психічного здоров’я дітей, який реалізується ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Годину спілкування семикласники завершили фіксуванням позитивних здорових емоцій переглядом відео зі свого шкільного життя до війни та подякою ЗСУ за можливість навчатися, жити і дбати про найбільшу цінність – здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi