Всеукраїнська гра "Соняшник"

2018-03-08

/Files/photogallery/1698/SAM_1071.JPG

Стало доброю традицією на початку березня проводити в школі Всеукраїнську українознавчу гру «Соняшник»! Цього року вона була IХ.

Гра дає можливість дітям показати свої здібності при виконанні завдань, перевірити грамотність, уміння логічно мислити, працювати самостійно. Особливу увагу слід звернути на завдання гри. Вони, як завжди, мають не репродуктивний характер, а творчий, частково-пошуковий, навіть дослідницький, що неабияк стимулює пізнавальну діяльність школяра.

Цікавинкою для всіх є завдання-головоломки, ребуси, які учні із задоволенням розв`язують. До участі у грі дітей спонукала допитливість, активність, вболівання за рідну мову, а найголовніше – бажання пізнати нове, перевірити свої знання.

Кожен учасник мав можливість перевірити свою грамотність, уміння аналітично й логічно мислити, працювати самостійно, продемонструвати глибоку ерудицію і кмітливість.

Мову і літературу ми вивчаєм повсякчас,
«Соняшнику» дуже вдячні, хай знання провірить в нас:
як ми знаєм рідну мову, мислимо логічно,
звичаї свого народу пронесем крізь вічність.

46 учнів початкових класів з ентузіазмом виконували завдання гри та з нетерпінням чекають результатів. Та, незважаючи на результат, кожен здобув свій маленький приз, адже ніщо так не цінується, як досвід, здобутий у невтомній праці.

Координатор гри "Соняшник" Новікова О.І.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi