• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Здоровий спосіб життя - світле майбуття

Здоровий спосіб життя - світле майбуття

2018-03-16

/Files/photogallery/1703/IMG_20180314_132829.jpg

15 березня 2018р. у 6-А класі у рамках тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності «Найбільше багатство - здоров’я» під керівництвом класного керівника Коваленко Надії Станіславівни було проведено виховну годину на тему: «Здоровий спосіб життя – світле майбуття».

Захід був спрямований на те, щоб учні зрозуміли, що для людини головне – це здоров'я. Було створено умови для закріплення знань учнів з питань здорового способу життя; учні розширили знання про особисту гігієну, виникнення різних хвороб, розвинули вміння берегти здоров'я, слідкувати за собою, дотримуватися правил безпечної поведінки.

Під час виховної години діти приймали активну участь в обговоренні складових здорового способу життя, склали власну пам’ятку здоров’я, сформували колажі «Здоровий спосіб життя» та «Шкідливо для здоров’я», відгадували загадки, складали асоціативний кущ. Учні здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я та зрозуміли, що здоров’я вимагає до себе постійної уваги, знань і неабияких зусиль для його збереження.

Класний керівник 6-А класу Коваленко Н.С.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi